Om Jannik

Hej med dig,

Mit navn er Jannik – og jeg har været iværksætter siden 2008, og har nu besluttet at prøve at hjælpe andre iværksættere på vej med mine erfaringer. Istedet for først at begynde med at dele erfaringer når jeg har nået store mål, så deler jeg fra rejsen dertil.

Denne blog er stærkt inspireret af mange iværksætter spørgsmål jeg igennem tiden har svaret på – på iværksætterforummet Amino.

Jeg kan klart konstatere at der er mange spørgsmål som kommer dag efter dag – men som kort sagt bliver ved med at få halve svar, vedr. alt fra drift, vækst og til regnskab/selskabs spørgsmål. Derfor forsøger jeg efter bedste evne at besvare disse spørgsmål – med mulighed for du at kommentere.

Dette betyder at mener du jeg skulle tage fejl, så skyd endeligt en kommentar afsted – hvorefter jeg vil forsøge at besvarer den efter bedste evne – og eventuelt korrigere artiklen.

I første omgang vil jeg forsøge at holde alle generelle artikler etc fuldstændigt gratis, bemærk at der kan være brugt Affiliate eller reklamer på sitet – som kort sagt betyder at jeg får en mindre betaling for at referere kunder eller potentielle kunder. Typisk er det imellem 1-50 kr – og bidrager udelukkende til at jeg kan bruge mere tid på dette projekt – for at give dig bedre indhold.

Er der emner du savner, så må du meget gerne sende en mail direkte på jh@jannikhansen.co.uk – og jeg vil smide det i min emne-database – for at dække alt det som jeg mener jeg kan besvarer og som jeg mener rammer målgrupppen.

Bloggen er rettet imod mindre iværksættere – som typisk ikke har råd til professionel rådgivning – jeg har været selvstændig siden jeg var 18 år (2008) – og har været igennem 6-7 forskellige virksomheder i 3 forskellige lande i EU. Dette gør mig naturligvis ikke til ekspert – men jeg mener at have begået nok fejl til at begynde at dele ud af mine oplevelser – således at du forhåbenligt ikke laver samme fejl som mig – og kan hoppe direkte videre.

Juridiske oplysninger vedr. denne blog kan findes her

Hvis du ønsker at kontakte mig, bedes du maile på jh@jannikhansen.co.uk

Hvem er Jannik?

Jeg er en 26 årig iværksætter og familiefar – bosat i den nordlige udkant af London. Jeg er gift, og har en søn – årgang: 2014.

Jeg bruger min tid med det jeg syntes er spændende – dvs naturligvis min familie, min søns udvikling – og så resten af tiden på iværksætteri, teknologi, programmering/udvikling osv.

Du er meget velkommen til at connect’e på LinkedIn.

Ser frem til at høre fra dig – og håber du kan bruge bloggen.

JOEH6522