Ønsker du at booke mig til et foredrag?

Det er super vigtigt at du kontakter mig hurtigst muligt når du har behovet. Jeg tager mine foredrag meget seriøst – og jeg vil gerne have at dem der møder op virkeligt får noget ud af det.

Hvad dækker jeg i et typisk foredrag?

Jeg bruger næsten alt min tid på Digital Marketing via Sociale Medier. Jeg tror på at vi nu ser den største platform transformation i flere årtier ved at vi går fra TV til Sociale Medier (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Snapchat osv).

Jeg kan holde fra 1-2 timers foredrag – alt efter hvad i ønsker. Hvis det overhovedet er muligt så vil jeg helst have at cirka halvdelen af tiden bruger jeg på at tale om denne tendens og hvad vi skal til at fokusere på – og så bruge den anden halvdel på Q&A (Spørgsmål og svar) – altså hvor i meget gerne må have mindst én ekstra mikrofon klar – så vi kan få en debat igang – og give faktisk værdi til folk.

Hvad skal jeg gøre for at booke?

Kontakt mig på jh@jannikhansen.co.uk – husk gerne med dato/tid så jeg kan tjekke om jeg kan få det til at gå op. Du kan enten forsøge at booke det med dage op til – hvis jeg kan så kommer jeg – alternativt kan du også booke det flere måneder ude i fremtiden. Husk at inkludere dit telefon nr – da jeg ringer dig op så snart jeg ser mailen uanset hvad.

Ønsker du istedet at booke et telefonmøde – så kan du gør det her.

Hvad kan jeg give jer for at “brande” jeres event?

I kan hvis i ønsker det få 5 min video som denne herunder – hvor jeg fortæller lidt om hvad der nu sker i markedet og hvad jeg har tænkt mig foredraget skal handle om.

Hvor i landet kan du komme til foredrag?

Det betyder ikke det store for mig. Jeg driver OnDigital i Holbæk, men bor personligt i Syd Spanien. Jeg rejser på tværs af Europa mange gange i løbet af måneden – så derfor ser jeg ikke lokalition som en udfordring.

Kan du holde foredraget på Engelsk?

No problem! Selvom jeg er dansker, født og opvokset i Danmark – så flyttede jeg til London og var der cirka 5 år. Jeg er gift med en britisk kvinde – og derfor taler jeg Engelsk flydende til samme niveau som mit danske.

Skal du bruge billeder af mig?

Web JPEG // HQ JPEG // TIFF

Pris

Pris aftales efter hvilket event det er og hvor det er baseret.

Hvis målgruppen der møder op kræver dybere forberedelse kan dette også have effekt på prisen – men lad os tage det telefonisk.

Hvad gør jeg for at booke det?

Kontakt mig på jh@jannikhansen.co.uk – og så vender jeg tilbage indenfor 24 timer. Husk at inkludere dit telefon nr – da jeg ringer tilbage dig indenfor kort tid. Skriver du i weekend eller aften, så må du gerne skrive om du ønsker at blive ringet op straks eller næste hverdag.