Fremtiden ser sort ud hvis man vil være løn-ansat

Jeg har over de sidste uger set en del debatter vedr. tendens vi nu ser med at 50% af den nye “millennium” er på den ene eller anden måde freelancers.

Jeg kan sådan set godt se det – eftersom at flere ting bliver mere og mere automatiske – så kommer vi ud i en situation hvor vi måske ikke har behovet for at have 3-4 grafiske designere under marketing i en virksomhed med 100 ansatte.

Og netop at dette behov ændre sig kan jo faktisk understøtte at man kan pludseligt have flere arbejdsgivere og arbejde enten på eget kontor eller i hjemmet fra ens computer.

Vi ser Amerikanske firma’er som fx 37Signals – som kun har ganske få mennesker på deres kontor i Chicago. Sågar deres ene ejer/co-founder bor i Syd Spanien (Benehavis).

For at hjælpe lidt på vej – så har jeg forsøgt at lave et Excel-ark som kan hjælpe dig (Freelancer beregner.xlsx) lidt på vej hvis du overvejer at blive selvstændig. Dette er 100% gratis – og ingen ting du skal tilmelde dig.

Excel arket hjælper dig til at finde ud af om du tager den rigtige pris for dit arbejde mht dine udgifter, for at få den løn du ønsker dig i slutningen.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *