Hvad er WordPress og hvad kan det gøre for min virksomhed?

WordPress er et Open Source projekt der blev startet tilbage i 2003. Kort sagt gjorde det den gang at man kunne redigere sin hjemmeside uden at kunne programmere.

WordPress blev kendt for at dens blog-funktion hvor den digitale dagbog både for private og forretninger blev skabt. Rejsen er nærmest en historie nu – men WordPress er idag et fuldgyldigt CMS (indholds styrings system).

Selve basen af WordPress er fuldstændigt gratis – og inkludere typisk 3 gratis design som minder mest om personlige blogs.

Derudover er WordPress baseret på 2 typer moduler;

  1. Designs (Template, Skabeloner, Themes etc)
  2. Plugins (ekstra funktionalitet)

En ting som WordPress virkeligt har gjort rigtigt er at deres software er super simpel – og dermed ikke bliver “tung” at arbejde i. De har aldrig rigtigt sigtet for højt – istedet har de på bedste liberale vis ladet selvstændige mennesker / firma’er lave deres egne plugins og design. En del koster penge – og resten er gratis – en rigtig god fornuftig blanding.

Når du skal have et design til din virksomhed, så kan du typisk købe et færdigt design for $50-$200 (USD) – og så har du et godt udgangspunkt. Så skal du formenligt stadig lave et logo – og ændre farver – og så kan du begynde med at skrive indhold – uploader billeder.

Når du så kommer til noget så simpelt som en Kontakt formular – så findes det ikke som standard i WordPress – det vil sige at så er vi ude i et plugin (funktions-modul) – som skal installeres og sættes op.

Hvis man er lidt finurlig kan man finde en guide på engelsk – som hjælper dig igennem det – og dette er netop en af årsagerne til at WP Coder eksisterer.

Vi kan enten hjælpe dig med at “fikse” disse bump på vejen – eller via godt indhold på Dansk guide dig igennem processorne. En af de helt vitale planer med WP Coder er at få lavet måske 40-50 guides der hjælper med de 40-50 problemstillinger – således at vi gør det nemmere at nå sine egne mål.

Vi er bestemt ikke den næste Mother Theresa – vi vil helt sikkert forsøge at tjene penge via reklamer, links til gode produkter hvor vi måske får et mindre kickback – eller ved vores “konsulent” ydelse. Vi står 100% på mål for aldrig at anbefale noget “kun” for penge – vi anbefaler fordi vi virkeligt syntes det er godt – hvilket er årsagen til at vi tester alt vi reklamere for.

Vi værdsætter meget når du bruger vores “anbefaleseslink” – da denne gevindst for os – går til at skabe bedre indhold.

Men vi vil give dig rigtig meget værdi. Vi deler den bedste viden vi har – enten gratis eller meget lavt prisfastsat.

Vi elsker at hjælpe. Som sagt i “Om WP Coder” – så er dette produktet som jeg selv savnede.

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *