Hej med dig,

Mit navn er Jannik – og jeg har været iværksætter siden 2008. Den gang startede det med hjemmeside design og programmering – idag er det mere bredt men med en klar passion for marketing – og dets udvikling. Jeg bruger næsten alt min tid på enten at drive virksomhed – eller Facebook/LinkedIn’s annonce system på den ene eller anden måde.

Jeg bruger hovedsageligt min tid i OnPrint – og vores online afdeling OnDigital – hvor vi netop beskæftiger os med alt fra skilte, tryksager og til online markedsføring på højt niveau på Facebook, LinkedIn, Youtube og Google.

 

Hvis du ønsker at kontakte mig, bedes du maile på jh@jannikhansen.dk

Hvem er Jannik?

Jeg er en 28 årig iværksætter og familiefar – bosat i det sydlige Spanien. Jeg er gift, og har en søn – årgang: 2014.

Tilbage i 2013 flyttede jeg til London hvor jeg har brugt 4 år – og denne “rejse” betød at udover at jeg fandt mine kone og stiftede familie – så blev jeg introduceret til forretningsliv på et lidt andet niveau end det “beskyttede” Danmark. Det var ligeledes dette miljø der også introduceret mig til Marketing – og dets utallige muligheder for at bruge marketing til at bygge forretninger.

Jeg bruger min tid med det jeg syntes er spændende – dvs naturligvis min familie, min søns udvikling – og så resten af tiden på iværksætteri, teknologi, marketing osv.

Derudover er jeg medejer af det Spanske Concinnity Group S.L.

Du er meget velkommen til at connect’e på LinkedIn.

Ser frem til at høre fra dig – og håber du kan bruge bloggen.

JOEH6522