Jeg vil gerne være professional blogger – men jeg er ikke helt sikker på at det er mig?

Et spørgsmål som jeg også har stillet mig selv. Ved siden af 60+ effektive arbejdstimer (+ rollerne som ægtemand og fader til en 2 årig) – hvad skal der til at man stadig har lyst til at blogge?

Hvis du har et emne du virkeligt føler der ikke bliver talt nok om, noget du føler du elsker – så er du allerede på sporet.

Jeg følte at jeg brugte alt for lang tid på WordPress, fordi jeg ikke kendte det godt nok. Og tilmed fandt jeg ud af WordPress har mange gode plugins som virkeligt spare meget tid – men deres “App store” er så overfyldt at man skal ligge mange timer i det.

Og her syntes jeg der var et hul i markedet, som på dansk godt kunne forklares bedre.

At gå professionelt ind i blogging kan både være en dårlig og god forretning, det handler om at finde side produkterne til indholdet for at tjene pengene.

Her på WP Coder sælger vi “konsulent” ydelser – og bruger affiliate links til de services vi allerede bruger som er super relevante for vores læsere. Og på den måde bliver det rentabelt at lave noget jeg syntes er sjovt – og ikke mindst som hjælper mange mennesker. Hvis jeg laver en artikel nu som ikke findes på dansk om WordPress – kan den resikere at blive læst flere tusinde gange på et år – og hjælpe mange.

Foruden den direkte indkomst man kan få på affiliate og direkte relateret ydelser – så giver det også en del personlig branding til fremtidige virksomheder.

Hvordan vælger du dit emne?

Alle der nogensinde har taget et bad har fået en idé – så det antager jeg ikke som problemet. Men nærmere tror jeg de fleste har problemet med at finde ud af om de faktisk er passioneret om det.

Jeg har selv fået hundredevis af idéer som jeg har troet på helt vildt. 90% af det tror jeg bare ikke jeg har haft passionen for.

Det hjælper virkeligt meget i begyndelsen hvis du ikke behøver at lave research for at lave indholdet – altså hvis det er noget du allerede ved meget om.

Min bedste metode for at finde ud af om det er noget jeg virkeligt vil er bare at komme igang – hvis energien til det kommer meget naturligt – også kl 10 om aftenen efter 12+ arbejdstimer – ja så kalder jeg det passion!

Men det er nok lidt forskelligt, så du er nødt til at føle efter – skal jeg virkeligt anstrænge mig for at finde energien til dette – eller sprøjter ordne ud af mit hovedet så mine fingre dårligt nok kan følge med? Ja – så har du nok ramt hovedet på sømmet 🙂

Smid mig gerne en mail på jh@jannik.co – og fortæl hvad du syntes hjælper dig med at validere idéer – og så vil jeg opdatere dette blog indlæg.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *