Mit webhotel er langsomt jeg vil have VPS/Cloud server?!

Jeg hører normalt kun fra folk når de har taget denne beslutning – og der er det som regel forkert. Mange har et dårligt webhotel eller en WordPress installation der er konfigureret forkert – hvor sitet kører dårligt.

Mange søger så derfor – og finder en nørd der skriver at en Cloud server er den rigtige beslutning. Og det kan det også godt være – men 99% af de folk jeg har talt med de senere år – har simpelthen ikke vidst hvad de gik indtil.

Unoeuro Pro
Hvis du føler at det måske lige er tidligt nok at få Cloud vejen – hvor du selv skal stå for alt fra Backup til Drift og HackerAngreb – så kan jeg anbefale dig at gøre 2 ting;

  1. Hyre en WordPress konsulent – enten som os eller en af vores konkurrenter med beskeden om at bruge en time på at analysere dine plugins og finde ud af hvilke af dem der bruger mest af dine ressourcer hver gang din hjemmeside afvikles – og måske finde alternativer som kan tæt på det samme
  2. Hvis det ikke er en mulighed – så kan du vælge at finde et PRO-webhotel fx fra Unoeuro.
    Det er i princippet et helt normalt webhotel – men med meget færre antal kunder pr. server – og hvor Unoeuro gør lidt mere for at deres servere altid er “fit for fight”.

Hvis du stadig syntes en server er rigtig – og du er klar til et Linux eventyr – så vil jeg klart anbefale:

DigitalOcean
Jeg har været DigitalOcean kunde i flere år – og jeg må bare erkende at de er gjort af et specielt stof. Det er et firma baseret i New York – så de fakturer dig i USD (Amerikanske Dollars) – de har ikke nogen telefon support – men deres mail/ticket support er simpelthen fantastisk. Selv de mest kompliceret problemer har jeg som regel svar indenfor 20 min – og selv når noget virkeligt tager længere tid – såsom at redde en server hvor vi selv har “fucket noget op” – så er det løst på få timer – 24/7. Og ja – det er TRULY 24/7. Jeg har personligt gennemtestet det – og er fortsat stor kunde.

Prøv dem – hvis du bruger mit link så får du $10 gratis til at prøve – og få dine egne erfaringer.

Du kan naturligvis altid tilkøbe WPCoder til at vedligeholde din server. Kontakt os for en nærmere aftale.

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *