Valg af webhotel & domæne

Når du skal vælge webhotel – så er der utroligt mange parameter man skal tænke på. Det starter helt fra om du regner med at få 10, 10.000 eller 100.000 besøgende pr. døgn. Realiteten for langt de fleste hjemmesider er at det er ganske hårdt arbejde at kommer over 1.000 om dagen – og derfor er et almindeligt webhotel den rigtige løsning for 90% af alle der starter en hjemmeside.

Det er vigtigt at vælge et webhotel i det område hvor dine kunder er – alternativt skal du ud og investerer i CDN – hvilket jeg nok skal lave en artikel om på et senere tidspunkt. Så skal du lave en hjemmeside kun til Danskere – så vil jeg nok anbefale at finde enten et dansk hostet webhotel eller ihvertfald noget europæisk som optimeret imod Danmark (London, Amstradam, Frankfurt etc).

Sålangt så godt. Så skal du bare lige fortælle mig hvor meget din hjemmeside kommer til at fylde og hvor meget data dine besøgende vil bruge på at besøge din hjemmeside – og så er vupti – så er du klar til at finde et webhotel. Argh… Den var ikke lige så nem 🙂 Det er praktisk talt umuligt at sige – selv for mig der har lavet hjemmesider i over 12 år.

Det du har brug for er et rigtigt godt web hotel – med god plads, fri trafik – FRIHED – og så support der rent faktisk lytter til kunderne når de taler. Og det er langt bedre at bruge dine penge på markedsføring end på dyre webhoteller, ihvertfald hvis du er i start fasen.

Jeg er derfor kommet frem til at der faktisk kun er en udbyder som overholder overstående – som vi tilgængel har valgt at partner op med. Medmindre du har en større forretning med meget trafik – så vil dette være mit oplagte valg – netop UnoEuro. Og ja hvis du ellers bare kan lidt Spansk – så har du nok gættet at priserne starter fra 1 euro pr. måned eksklusiv moms.

Jeg er faktisk kommet til det punkt hvor jeg anbefaler næsten alle WordPress ejere med under 1000 besøgende pr. dag at bruge Unoeuro – fordi produktet er så gennemført. Du får en rigtig god pakke – for en meget rimelig pris.

Det er pris fastsat hvor ingen konkurrenter endnu har givet dem modstand – deres eneste de var MeeBox – som de valgte at købe.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *